Vejene til mindre klimabelastende kalve- og oksekød bliver undersøgt
Hvilke produktionsformer påvirker bøffernes klimaaftryk mest og mindst? Hvordan virker metanreducerende foderadditiver på slagtekalve og kødkvæg? Og kan vi rykke rundt på kalve- og oksekødsproduktionen i Danmark og samlet opnå en mindre klimabelastning?
SEGES Innovation holder luppen over kalve- og oksekødsproduktionen. Målet er at kortlægge det klimamæssige bidrag fra de forskellige produktionsformer inden for okse- og kalvekød, f.eks. intensiv slagtekalveproduktion og ekstensiv ammekoproduktion. Når de klimamæssige bidrag er kortlagt, planlægges det at lave scenarieberegninger, der skal vise, hvor meget vi på sigt kan sænke klimaaftrykket fra danskproduceret kalve- og oksekød, hvis vi laver mere af en produktionsform og mindre af en anden.
Læs hele den spændende artiklen HER
(Login: AgroID)
24-04-2024
Efter beregning af avlsværditallene i april 2024 er det undersøgt...
22-04-2024
Tilmelding til generalforsamling 2024
Det er tid til årets gen...
19-04-2024
Importsæd
Sæden til de der har bestilt i seneste bestillingsru...
17-04-2024
Maj nummer af limousinenyt er på vej. Se hvad der venter HER
...
15-04-2024
Dansk Limousine Forenings auktionsudvalg og bestyrelse kan se til...
Dansk Limousine Forening - Agro Food Park 15 - 8200 Århus N - 2944 0495 - CVR: 72778413 - info@dansklimousine.dk