Kongresgæster fra Argentina

Kongresgæster fra Argentina - To af vores kommende gæster fra Argentina Josue og Juana Quesada er far og datter. Josue kone bruger rejsetiden på at besøge en søn, der bor i Paris.

To af vores kommende gæster fra Argentina Josue og Juana Quesada er far og datter. Josue kone bruger rejsetiden på at besøge en søn, der bor i Paris.

Kongresgæster fra Argentina - Familien består af Monica (moderen) Josue (faren) og fire fælles børn samt Jusue’ datter Juana. Desuden er der fire ansatte på farmen. Sammen driver de Cabana Limousin på farmen La Juana der tæller 700 hektar.

Familien består af Monica (moderen) Josue (faren) og fire fælles børn samt Jusue’ datter Juana. Desuden er der fire ansatte på farmen. Sammen driver de Cabana Limousin på farmen La Juana der tæller 700 hektar.

Kongresgæster fra Argentina - - Når vi flytter rundt med kvæget foregår det med vores venner, hestene, fortæller Josua

- Når vi flytter rundt med kvæget foregår det med vores venner, hestene, fortæller Josua

Kongresgæster fra Argentina - En at de store indtægter på farmen er salget af tyre. Men der produceres i høj grad også kød, og her siger Josue, at det er vigtigt at genetikken er i orden, god fodring, god vand, og hygiejne skal være i top.

En at de store indtægter på farmen er salget af tyre. Men der produceres i høj grad også kød, og her siger Josue, at det er vigtigt at genetikken er i orden, god fodring, god vand, og hygiejne skal være i top.

Kongresgæster fra Argentina - Kvæget lever i naturlig frihed, som Josue beskriver det. Der er omtrent 400 moderdyr på farmen. Hos tyrene er fravænningsvægten gennemsnitlig 450 kilo mens den er 350 til 380 kilo ved kvierne.

Kvæget lever i naturlig frihed, som Josue beskriver det. Der er omtrent 400 moderdyr på farmen. Hos tyrene er fravænningsvægten gennemsnitlig 450 kilo mens den er 350 til 380 kilo ved kvierne.

Kongresgæster fra Argentina - Der er ca. 10.000 renracede tyre i den Argentinske stambog og 20.000 opkrydsede tyre, dog udenfor stambogen. Antallet af moderdyr har man dog knap så meget overblik over, i modsætning til herhjemme, men ca. 17.000 renracede moderdyr i Argentina, fort

Der er ca. 10.000 renracede tyre i den Argentinske stambog og 20.000 opkrydsede tyre, dog udenfor stambogen. Antallet af moderdyr har man dog knap så meget overblik over, i modsætning til herhjemme, men ca. 17.000 renracede moderdyr i Argentina, fort

Kongresgæster fra Argentina - I år er Dansk Limousine vært ved den 20ende ILC Limousine Verdenskongres. I 2014 er Argentina vært ved ILC Verdenskongres.

I år er Dansk Limousine vært ved den 20ende ILC Limousine Verdenskongres. I 2014 er Argentina vært ved ILC Verdenskongres.

Kongresgæster fra Argentina - Gyldenbrune Limousiner i aftensol iblandt store tissellignende planter, som giver god skjul for de små kalve.

Gyldenbrune Limousiner i aftensol iblandt store tissellignende planter, som giver god skjul for de små kalve.

Kongresgæster fra Argentina - Hyggeligt ser det ud, nar man vender hjem efter arbejdet på hesteryg.

Hyggeligt ser det ud, nar man vender hjem efter arbejdet på hesteryg.

Kongresgæster fra Argentina - Bamsen her hedder Barbaro. Josue inseminerer dog alle køer, men kniber det med drægtighederne lukkes tyren til.

Bamsen her hedder Barbaro. Josue inseminerer dog alle køer, men kniber det med drægtighederne lukkes tyren til.

Kongresgæster fra Argentina - Josue og Juana på hver sin hest sammen med to af børnene.

Josue og Juana på hver sin hest sammen med to af børnene.

Kongresgæster fra Argentina - Josue fortæller at hans voksne datter er ligeså bidt af farmen og arbejdet med dyrene som han er.

Josue fortæller at hans voksne datter er ligeså bidt af farmen og arbejdet med dyrene som han er.

Kongresgæster fra Argentina - Et smukt træ – ligner vores guldregn.

Et smukt træ – ligner vores guldregn.

Kongresgæster fra Argentina - Josue i en afslappet stund. Han og datteren Juana glæder sig til at møde danskerne.

Josue i en afslappet stund. Han og datteren Juana glæder sig til at møde danskerne.

Sponsorer
25-05-2024
Storm har fået en kalv af bedstefar og er nu klar til dyrskue ...
24-05-2024
Faglige nyheder til besætningsejere: Hvad er bluetongue, og hvilk...
22-05-2024
Vil du skrive og tage billeder til sommerens skuer? Dyrskue sæ...
21-05-2024
Mads Have passer 900 malkekøer til dagligt og nyder at komme hjem...
18-05-2024
Ungdomsshow 2024 En gruppe unge mennesker er gået sammen om at...

Dansk Limousine Forening - Agro Food Park 15 - 8200 Århus N - 2944 0495 - CVR: 72778413 - info@dansklimousine.dk