Kåring

Kåring af tyre og køer

KLIK HER for at læse om optimum og vægtning af egenskaber. 
KLIK HER for at se hvad de enkelte egenskaber referere til.

Regler

Tyrene skal være mindst 12 måneder gamle ved bedømmelsen.
Køer skal være mindst én måned fra kælvning.
Ældre køer skal som minimum kåres sidste gang efter 3. kælvning.

Kåringsruterne

Fastlægges af kåringsdommeren under hensyntagen til rationelle besøgsruter.
I god tid, inden besøget sender kåringsdommeren besked om dato og angivelse af omtrentligt tidspunkt for besøget.

Klargøring til bedømmelse

Dyrene skal ved bedømmelsen være bundet op (bindsel, fanggitter el. lign.). Underlaget skal være jævnt og tørt.

Betingelser for kåring

Alle køer og avlstyre i besætningen skal bedømmes, men man kan naturligvis få bedømt det antal dyr, man ønsker.


Tilmelding af kåring foretages på dansk kødkvægs hjemmeside: KLIK HER

 

Sponsorer
29-06-2020
Der ligger billeder fra grillaften i område Syd og Midt.  Webm...
24-06-2020
Himmerlandskød trykker noteringen op i denne uge....
22-06-2020
Der er nu kommet en åbning mht corona, som gør det muligt at afho...
20-06-2020
Lige nu er der gode tilbud i Limousine boden. 10 stk limousine...
18-06-2020
Ulve stod bag ni ud af 11 undersøgte angreb på husdyr i første kv...

Dansk Limousine Forening - Agro Food Park 15 - 8200 Århus N - 87 40 52 99 - CVR: 72778413 - info@dansklimousine.dk