Åbent Hus Jylland

Åbent Hus Jylland - Søren Grunnets limousiner går i en stålbue stald fra 1999 hvor sidebeklædningen er delvis perforeret.

Søren Grunnets limousiner går i en stålbue stald fra 1999 hvor sidebeklædningen er delvis perforeret.

Åbent Hus Jylland - 200-250 besøgende gæstede i løben af dagen Søren Grunnet, hvor også repræsentanter fra Vejrup Andel og Codan var til stede på fodergangen. På fodergangen kunne de besøgende også få stillet både sult og tørst.

200-250 besøgende gæstede i løben af dagen Søren Grunnet, hvor også repræsentanter fra Vejrup Andel og Codan var til stede på fodergangen. På fodergangen kunne de besøgende også få stillet både sult og tørst.

Åbent Hus Jylland - Både køer og kalve stod bundet op hele dagen til ære for de besøgende. Her er det køerne, der præsenterer sig flot, og en kalv der er på vej hen til sin plads i kalverækken foran køerne.

Både køer og kalve stod bundet op hele dagen til ære for de besøgende. Her er det køerne, der præsenterer sig flot, og en kalv der er på vej hen til sin plads i kalverækken foran køerne.

Åbent Hus Jylland - Her ses kalverækken hos Søren Grunnet. Også kalvene var gjort flot i stand til dagen – havde fået klippet benene og halerne og fået redt pelsen fint op.

Her ses kalverækken hos Søren Grunnet. Også kalvene var gjort flot i stand til dagen – havde fået klippet benene og halerne og fået redt pelsen fint op.

Åbent Hus Jylland - Limousinesnakken gik lystigt hele dagen. Stående nederst til venstre ses Søren Grunnet.

Limousinesnakken gik lystigt hele dagen. Stående nederst til venstre ses Søren Grunnet.

Åbent Hus Jylland - I et hjørne af stalden hos Søren Grunnet var lavet et lille ”telt” – flot dekoreret med bånd og rosetter vundet af besætningens dyr gennem tiden. Teltet var indrettet med stole og borde og varme (!), så her kunne gæsterne hygge sig med hinanden, mens de fik lidt at spise og drikke.

I et hjørne af stalden hos Søren Grunnet var lavet et lille ”telt” – flot dekoreret med bånd og rosetter vundet af besætningens dyr gennem tiden. Teltet var indrettet med stole og borde og varme (!), så her kunne gæsterne hygge sig med hinanden, mens de fik lidt at spise og drikke.

Åbent Hus Jylland - Søren Hedegaard Jensens limousiner går i en ombygget ældre kostald med hvælvingeloft.

Søren Hedegaard Jensens limousiner går i en ombygget ældre kostald med hvælvingeloft.

Åbent Hus Jylland - Søren Hedegaard Jensen blev på åbent hus dagen assisteret af datteren Sara, der går omtrent lige så meget op i limousineavlen som sin far.

Søren Hedegaard Jensen blev på åbent hus dagen assisteret af datteren Sara, der går omtrent lige så meget op i limousineavlen som sin far.

Åbent Hus Jylland - En lille håndfuld salgsdyr var bundet op hos Søren Hedegaard Jensen, så de kunne beses både forfra og bagfra.

En lille håndfuld salgsdyr var bundet op hos Søren Hedegaard Jensen, så de kunne beses både forfra og bagfra.

Åbent Hus Jylland - Nyklippede køer med eller uden kalve præsenterede sig også rigtigt flot i den store og velstrøede sti hos Søren Hedegaard Jensen. Bemærk det enkle kalveskjul i forgrunden.

Nyklippede køer med eller uden kalve præsenterede sig også rigtigt flot i den store og velstrøede sti hos Søren Hedegaard Jensen. Bemærk det enkle kalveskjul i forgrunden.

Åbent Hus Jylland - De store kvier gik i mindre stier af varierende størrelse hos Søren Hedegaard Jensen.

De store kvier gik i mindre stier af varierende størrelse hos Søren Hedegaard Jensen.

Åbent Hus Jylland - Der var trængsel og summen af limousinesnak på fodergangen i Søren Hedegaard Jensens hyggelige stald. Godt 200 gæster lagde vejen forbi Karensminde Limousine, hvor der også blev budt på lidt at styrke sig på.

Der var trængsel og summen af limousinesnak på fodergangen i Søren Hedegaard Jensens hyggelige stald. Godt 200 gæster lagde vejen forbi Karensminde Limousine, hvor der også blev budt på lidt at styrke sig på.

Sponsorer
15-10-2021
Glæd jer til et brag af en fest! Tilmelding til Camilla Jessen ...
14-10-2021
Et smugkig på, hvad næste nummer af Dansk Limousine Forenings med...
10-10-2021
Lene Black er fortsat formand, Jacob Ravn er blevet næstformand o...
07-10-2021
Torben Andersen kårer i uge 46, 47 og 48. Deadline for tilmelding...
03-10-2021
Se de flotte billeder fra studieturen ti Norge i galleri. ...
Dynamic-it leverandør af webshop

Dansk Limousine Forening - Agro Food Park 15 - 8200 Århus N - 87 40 52 99 - CVR: 72778413 - info@dansklimousine.dk