ILC 2021 aflyst

10-04-2021
International Limousine Kongres, som var udskudt til 2021, er nu aflyst pga helbreds situationen i verden. Læs pressemeddelelse fra ILC herunder:

 

/// PRESSEMEDDELELSE FRA ORGANISATIONSKOMITEEN – 06.04.2021 ///
Aflysning ILC France 2021

 

Kære venner af Limousine,  

 

At være opdrætter betyder at vide, hvordan man tilpasser sig: til livets begrænsninger, til årstidernes rytme, til vejrets luner.  

 

Stillet over for den globale pandemi, som vi alle har beskæftiget os med i et år nu, har ILC France 2021 Organizing Committee hele tiden tilpasset sig situationen og løbende meldt sine beslutninger åbent ud. Efter et møde, og i betragtning af den nuværende verdenssundhedssituation, har organisationskomitéen truffet beslutning om at annullere XXIV International Limousin Congress, som skulle afholdes i Frankrig i år. Efter en udsættelse i 2020 forekommer det hverken seriøst eller fornuftigt at opretholde en sådan begivenhed på grund af de usikre udsigter. Vi har truffet denne beslutning med tungt hjerte, men med ansvar, for at garantere deltagernes og vores teams sikkerhed, men også vores strukturers bæredygtighed.  

 

ILC er den store verdensomspændende fejring af Limousine racen. De nuværende omstændigheder ville ikke have gjort det muligt for denne fest at være komplet og at opfylde racens standarder og vores forventninger

 

Ud over denne meddelelse, som bedrøver os alle, vil jeg gerne oprigtigt takke alle vores kolleger og venner, der har tilmeldt sig, eller var ved at gøre det, samt alle vores partnere og holdene i organisationskomitéen for deres mobilisering og engagement. Vores fælles ønske om at bidrage til dette internationale mødes succes og limousine-racens indflydelse, får mig til at tro, at vi sammen vil være i stand til at komme igennem denne hidtil usete periode for at organisere fremtidige internationale kongresser omkring Limousine-racen, først og fremmest den næste ILC i Australien.  

 

Med hensyn til de praktiske aspekter vil vi gå videre med en fuld refusion af de betalte beløb uden afbestillingsgebyr. For at modtage din refusion skal du bruge følgende e-mailadresse contact@ilcfrance2021.com med angivelse af navn og efternavn, hvorunder reservationen blev foretaget, samt datoen og det betalte beløb, der vedhæfter bankoplysninger. Vi vil derefter være i stand til at yde refusion inden for en måned efter modtagelsen af din anmodning.  

 

ILC France 2021-teamet står til din rådighed for at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have: contact@ilcfrance2021.com eller +33 (0)5 55 06 46 05 eller på FB: /ILCFrance2021.  

 

Vi vil gerne endnu en gang takke Dem for Deres støtte og forsikre Dem om, at Frankrig, hvor Limousine stammer fra, igen vil indstille til at organisere ILC uden forsinkelse!  

 

Vi ses snart igen omkring Limousine racen.  

 

Med venlig hilsen  

For organisationskomitéen

Jean-Marc Alibert,

Formand for COCIL France 2020,

Frankrigs præsident Limousin Sélection og Herd-Book Limousin  

 

Hent pressemeddelelsen HER (Engelsk)

Sponsorer
26-03-2024
Tak til alle der lagde vejen forbi årets avlsdyrauktion i Brørup....
18-03-2024
Husk at der er sidste deadline på- mandag den 1. april  til næste...
17-03-2024
Genomisk test Vi sender genomisk test til Frankrig næste gang ...
16-03-2024
Står du og mangler noget fra Limousineboden, så kan du spare frag...
15-03-2024
  Østdansk Kødkvæg og Roskilde  Dyrskue afholder klargørings d...
Dynamic-it leverandør af webshop

Dansk Limousine Forening - Agro Food Park 15 - 8200 Århus N - 2944 0495 - CVR: 72778413 - info@dansklimousine.dk