Okse-noteringen tager endnu et stort prishop

05-07-2021
Både hundyr og handyr sendt til slagt hos Danish Crown tager et stort prisspring.

Der er stadig stor efterspørgsel på okse- og kalvekød på det europæiske marked, og derfor løfter Danish Crown Beef igen i den kommende uge noteringen.

Denne gang med hele 50 øre pr. kg for hundyrene og 40 øre pr. kg. for handyrene.

Det viser med al tydelighed, at oksekødsnoteringen har medvind i øjeblikket, for stigningen kommer efter en juni måned, der også var præget af en opadgående kurve for oksepriserne.

I juni steg DC-noteringen med mere end én krone.

"I det tidlige forår blev de første spor til et opsving lagt, og der handlede det om at positionere sig rigtigt. Det lykkedes vi med, så vi har kunnet hæve afregningen for ejernes dyr med pæne spring over de seneste uger", siger Henning Sønnichsen, der er salgsdirektør i Danish Crown Beef.

For nuværende afventer slagteriet dog de næste impulser for med sikkerhed at kunne sige, hvilken vej markedet går, lyder det.

På den positive sider oplever man ikke længere de store partier af europæisk kød, som blev falbudt tidligere på året - samtidig stiger at tilførslen af dyr til slagteriet lidt.

"Det er rigtig positivt både for vores kapacitetsudnyttelse og vores leveringssikkerhed", siger Henning Sønnichsen og fortsætter:

"Vi står fortsat et rigtigt godt sted med fine sydeuropæiske afskibninger og godt salg til vores øvrige markeder. Når priserne stiger på den måde, som vi har set det i den sidste tid, er det hele tiden en balancegang, men vi ligger rigtigt, og vi får fortsat gode ordrer ind på vores varer", siger Henning Sønnichsen.

 

Taget fra Landbrugsavisen.dk

Sponsorer
26-04-2024
Så er der åben for tilmelding af dyr til Landsskuet den 4. &ndash...
24-04-2024
Efter beregning af avlsværditallene i april 2024 er det undersøgt...
22-04-2024
Tilmelding til generalforsamling 2024 Det er tid til årets gen...
19-04-2024
Importsæd Sæden til de der har bestilt i seneste bestillingsru...
17-04-2024
Maj nummer af limousinenyt er på vej. Se hvad der venter HER ...
Dynamic-it leverandør af webshop

Dansk Limousine Forening - Agro Food Park 15 - 8200 Århus N - 2944 0495 - CVR: 72778413 - info@dansklimousine.dk