NutriFair udskydes til senere dato

05-01-2022
Udviklingen af Corona-situationen og nylig indførsel af restriktioner har ført til, at Messe C flytter NutriFair til foråret, 17. og 18. maj 2022.

Den årlige NutriFair i januar bliver nu udskudt til foråret, hvor messen vil blive afholdt den 17. og 18. maj 2022.

Det sker på baggrund af de seneste udmeldinger fra myndighederne. Det meddeleler Nutrifair i en pressemeddelelse.

Beslutningen om at flytte messen til af maj 2021, er truffet gennem tæt dialog mellem Messe C og messekomitéen for NutriFair. Hele messekomitéen bakker op om beslutningen.

”Vi vælger at udskyde messen i respekt for netop de udstillere, der lige nu sidder og foretager investeringer på deres stande,” forklarer direktør for Messe C Grete Højgaard.

De nuværende restriktioner er gældende til 17. januar 2022, de rækker derfor ikke ind over NutriFair, der oprindeligt skulle være afholdt den 19. og 20. januar. Til gengæld overlapper restriktionerne med messens opbygningsdage, hvor udstillere er i gang med opsætning af deres stande. 

”Fordi restriktionerne kan nå at ændre sig de sidste dage op til afviklingen af selve messen, mener vi, at en udskydelse til foråret, er den bedste løsning,” forklarer direktøren, og fortsætter: 

”Januar er under normale omstændigheder den ideelle måned for afholdelsen af NutriFair, men i lyset af den nuværende situation i Danmark, er maj det bedste alternativ for afholdelse i 2022. Til foråret vil situationen forhåbentlig være stabil, og NutriFair vil kunne afholdes med samme gode tilslutning og fokus på netværk, inspiration og faglighed og selvfølgelig med særlig opmærksomhed på en tryg og sikker afholdelse,” siger Grete Højgaard. 

ERHVERVET BAKKER OP

NutriFair har tradition for at være et samlingssted for faglige foreninger og beslutningstagere i landbrugserhvervet, og det vil også gøre sig gældende til maj 2022. 

Det forsikrer komitémedlem Kjartan Poulsen, som er formand for Danske Mælkeproducenter.

”Vi ved at usikkerheden om Corona-situationen er langt mere ustabil i årets første måneder end senere på året - det gælder både retningslinjer, men også smitterisikoen. Selv om arbejdet i erhvervet er en del anderledes i forårsmånederne, så kan jeg kun bakke op om, at vi rykker NutriFair til maj. Det ærgrer mig at vi endnu engang ikke kan afholde jubilæumsmessen som planlagt, men på mælkeproducenternes vegne kan jeg sige, at vi selvfølgelig stadig er med,” lyder det fra formanden for Danske Mælkeproducenter Kjartan Poulsen. 

Det er med stor beklagelighed, at Messe C’s direktør for andet år i træk må lave ændringer i afholdelsen. 

”Jeg er meget ærgerlig over, at NutriFair må rykkes. Det skaber store udfordringer for både udstillere og besøgende. Jeg ved, at efter to år med omskiftelige restriktioner er vi bedre rustet til hurtigt at sadle om, og jeg er sikker på, at samme engagement og opbakning bliver at finde på messen til foråret, når branchens beslutningstagere endelig kan mødes i hallerne hos os i Messe C

Fra Landbrugsavisen.dk.”
 

Sponsorer
05-06-2023
- Det er avlen, der driver mig! Sådan lyder det fra Tommy Jess...
01-06-2023
- Det var sjovere for seks måneder siden, hvor vi fik 50.000 kron...
30-05-2023
Efter mandagens generalforsamling, kan foreningen nu præsentere d...
30-05-2023
Snart ses vi til Landsskue i Herning - Og hvor er det dejligt at ...
25-05-2023
Båret af et løft i omsætningen har Danish Crown Beef i del første...
Dynamic-it leverandør af webshop

Dansk Limousine Forening - Agro Food Park 15 - 8200 Århus N - 2944 0495 - CVR: 72778413 - info@dansklimousine.dk