Medlemskab med merværdi – kræver aktiv tilmelding hvert år

29-12-2020
Tilmelding senest 2. januar

Har du ofte avlsdyr til salg og/eller har du en aktiv besætningshjemmeside / besætningsside på Facebook, så læs videre …

”Guldmedlemskab”

Dansk Limousine Forenings bestyrelse har besluttet at tilbyde medlemmer, der er brugere eller potentielle brugere af salgslisten på Dansk Limousine Forenings hjemmeside en ny medlemstype, der giver (næsten) fri adgang til tilmelding af dyr på salgslisten. Den nye medlemstype giver også adgang til at få link fra Dansk Limousine Forenings hjemmeside til egen besætningshjemmeside eller til egen besætningsside på Facebook/Instagram.

Den nye medlemstype, som bestyrelsen indtil videre benævner ”guldmedlemskab” koster selvfølgelig lidt ekstra i forhold til det almindelige aktive medlemskab, men merprisen er dog meget hurtigt tjent ind.

300 kroner ekstra

For beskedne 300 kroner ekstra om året kan du som ”guldmedlem” frit sætte dyr til salg på salgslisten, dog med den begrænsning at du max. må have tre dyr på ad gangen.

(Til sammenligning: Den normale pris for indrykning af annonce for et dyr på salgslisten er kr. 100,- pr dyr. Hvis et medlem indrykker annoncer for flere dyr samme dag er der rabat – annonce nummer to, tre, fire osv. koster kr. 50,- pr styk).

(Til sammenligning også den normale pris for link fra foreningens hjemmeside til egen hjemmeside: kr. 200,- om året).

Bestil guldmedlemskab senest 2. januar

Opkrævning af kontingent til Dansk Limousine Forening skal ske i begyndelsen af januar. Hvis du ønsker at opgradere dit medlemskab til et ”guldmedlemskab” skal du derfor meddele foreningen dette i god tid inden opkrævningen finder sted, og samtidigt også gerne oplyse navn (gerne med link) på besætningens hjemmeside/facebookside/instagramside. Kontakt Else-Marie Pedersen på emp@seges.dk senest d. 2. januar 2021.

 

Merværdi for både dig og for forening

Med det nye tiltag vil Dansk Limousine Forening gerne efterkomme en række medlemsønsker om både merværdi til det enkelte medlem og om en mere forenklet opkrævning for online-ydelser.

Håndtering af en lille faktura koster som bekendt lige så meget som håndtering af en større faktura – både for udsteder og for modtager. Derfor er det en fordel med kun én årlig faktura i stedet for måske en hel håndfuld – det gælder både for de relevante medlemmer og for Dansk Limousine Forening som fakturaudsteder. 

UDSKRIV

 

 

Sponsorer
20-09-2021
Glæd jer til et brag af en fest! Tilmelding til Camilla Jessen ...
16-09-2021
Specialtilbud til medlemmer og andre...
15-09-2021
Vi havde mandag d. 13/9 endnu en fantastisk dag med Mols Rejser! ...
14-09-2021
For 32-årige Martin Aalykke Jensen lå det næsten i kortene, at ha...
13-09-2021
Det er besluttet, at støttekriterierne for slagtepræmie for kvier...
Dynamic-it leverandør af webshop

Dansk Limousine Forening - Agro Food Park 15 - 8200 Århus N - 87 40 52 99 - CVR: 72778413 - info@dansklimousine.dk