Arrangører: Det værste dyreskue i mange år - men folk tog det pænt

31-07-2021
Vandet stod nogle steder knæhøjt på Hovedengen under årets Ribe Dyrskue. Men tovholderen på hele dyrskuet sender et stor tak de mange gæster og medvirkende, som alligevel hyggede sig og tog det pænt

Ribe: Det årlige dyrskue måtte i år indskrænke sig en del og i flere omgange på den store Hovedengen langs Ribe Å. Den seneste tid megen regn og en faretruende stigende vandstand i Ribe Å fik store dele af engen til at ligge med blankt vandspejl. Og i takt med at vandet flyttede sig, måtte arrangørerne også flytte rundt på de mange tusinde gæster, dyr og maskiner.

- Hvor skal jeg næsten starte og slutte, spørger tovholder Jens Christiansen.

- Det har faktisk været en voldsom oplevelse. Men det er naturens kræfter, og dem kan vi ikke stille meget op imod. Jeg vil gerne sende en stor tak til alle de glade gæster, som alligevel har så ud til at hygge sig og få en god dag ud af det. Vi har kun fået én eneste klage. Det synes jeg er imponerende, siger Jens Christiansen, der fredag eftermiddag endnu ikke havde tal på, hvor mange billetter, der blev solgt.

De mange besøgende ble nødt til at stimle mere sammen på de få tørre pletter, så der ind imellem var ret tæt befolket på de små "øer" på engen.

- Men folk har jo hygget sig, kunne jeg se, og snakket en masse. Det er jeg virkelig glad for, siger Jens Christiansen.

Mange folk i Ribe

Man han vurderer, at billetsalget er gået hæderligt trods de våde forhold.

Men de mange besøgende fyldte godt i Ribes gader og var der vådt på engen, så var der tørt i gågaden.

- Jeg håber også, at Ribe by trods de mange parkerede biler har fået lidt ud af det. Det er i hvert fald mit indtryk, at de mange besøgende også fyldte godt i gågaden, siger Jens Christiansen.

Selv om det langt fra har været sjov altsammen, så kan Jens Christiansen ikke lade være med at være se lidt humoristisk på dagen:

- Jeg tror, at de pladsholdere, som var oppe i den fjerneste ende, skal betale dobbelt pris, for det blev med havudsigt, siger en spøgefuld Jens Christiansen.

Læst på Jv.dk

Sponsorer
20-09-2021
Glæd jer til et brag af en fest! Tilmelding til Camilla Jessen ...
16-09-2021
Specialtilbud til medlemmer og andre...
15-09-2021
Vi havde mandag d. 13/9 endnu en fantastisk dag med Mols Rejser! ...
14-09-2021
For 32-årige Martin Aalykke Jensen lå det næsten i kortene, at ha...
13-09-2021
Det er besluttet, at støttekriterierne for slagtepræmie for kvier...
Dynamic-it leverandør af webshop

Dansk Limousine Forening - Agro Food Park 15 - 8200 Århus N - 87 40 52 99 - CVR: 72778413 - info@dansklimousine.dk