Årets kødkvægavler er limousinemand

28-02-2018
Stort tillykke til Jakob Ravn, Birkely Limousine, som modtog prisen for årets kødkvægavler på Dansk Kødkvægs årsmøde på kvægkongressen
 

Her følger beskrivelsen som fulgte indstillingen af årets kødkvægavler fra limousine:

 

 

Årets Limousineavler Jakob Ravn

 

Limousine avler, Limousine passion, Limousine viden, Limousine livsstil

 
Jakob er og har igennem mange år været en fremtrædende person inden for dansk limousine avl. Han har siddet i bestyrelsen 2 gange gennem årene, samt han har siddet i avlsudvalget, hvor han har kunnet udleve sin store passion, nemlig limousine avl.
Jakob kender næsten samtlige afstamninger på både danske stamtavler, og endnu mere imponerende kender han næsten samtlige Franske afstamninger, og dette ud i alle led. Dette har gjort ham til et fantastisk leksikon når der skal ny genetik hentes til Danmark.
 
Jakob er selv en meget flittig udstiller på de danske dyreskuer, og altid med fremragende resultater med mange championater og fløjpladser
Herudover er han en meget anerkendt og dygtig dommer på de danske dyreskuer, også til de øvrige racer når der mangler en dommer. Han har ligeledes været meget aktiv i forhold til uddannelsen af nye Limousine dommere.
Jakob var den eneste Danske Limousine avler der, har var dommer på den internationale verdenskongres i Frankrig i år (2000)
 
Jakobs store viden og kendskab til Limousine racens eksteriør har været brugt, når nye kåringsdommere er blevet oplært.

Jakob har været med i opstarten og det videre arbejde med Limousine Foreningens årlige succesfulde avlsdyrauktioner, ligeledes er han en fremragende auktionarius ved Dansk limousineforenings auktioner, og dette er også blevet benyttet af andre racer, når de skal holde auktioner. 

 
Sponsorer
22-04-2024
Tilmelding til generalforsamling 2024 Det er tid til årets gen...
19-04-2024
Importsæd Sæden til de der har bestilt i seneste bestillingsru...
17-04-2024
Maj nummer af limousinenyt er på vej. Se hvad der venter HER ...
15-04-2024
Dansk Limousine Forenings auktionsudvalg og bestyrelse kan se til...
14-04-2024
Den populære polo er nu igen på lager i webshoppen.  ...
Dynamic-it leverandør af webshop

Dansk Limousine Forening - Agro Food Park 15 - 8200 Århus N - 2944 0495 - CVR: 72778413 - info@dansklimousine.dk