Trods fri salmonellea-status vil der altid være bakterier

16-09-2017

 Det er et langt sejt træk, når man beslutter sig for at sanere for en sygdom. Og der er mange forhold, som spiller ind.

Mange - især store malkekvægbesætninger - har været gennem en bekæmpelse for Salmonella Dublin og har opnået fri status (niveau 1); men ryger efter en kortere periode igen over i niveau 2 på grund af for høje antistofværdier ......... Læse hele artiklen HER
 

 

Sponsorer
20-09-2018
Det er tæt på, at vi melder alle pladser besat, så nu er det sids...
16-09-2018
Efter fire år som adm. direktør for Landbrug & Fødevarer stopper ...
14-09-2018
Vi har ændret princippet for tilmelding af kødkvæg til kåring. De...
10-09-2018
Dette skal selvfølgelig fejres med et Limousine Nyt, hvor der er ...
10-09-2018
Husk der er i år kødkvægsskue i Herning d. 29 og 30 november. Vi ...

Dansk Limousine Forening - Agro Food Park 15 - 8200 Århus N - 87 40 52 63 - CVR: 72778413 - info@dansklimousine.dk