Stemningsbilleder

Stemningsbilleder - Skønt for både dyr og udstillere endelig at være til Landskue. Efter to aflyste landskuer er det således tre år siden den store ring i Herning sidst blev betrådt.

Skønt for både dyr og udstillere endelig at være til Landskue. Efter to aflyste landskuer er det således tre år siden den store ring i Herning sidst blev betrådt.

Stemningsbilleder - Billederne i dette galleri går ”lige til sagen” – de indledende bedømmelser, som startede tidligt torsdag morgen. Først de små tyre. Den franske dommer i 2022 hed Jeremy Desassure. Han havde Olivier Rambert med som dommerassistent.

Billederne i dette galleri går ”lige til sagen” – de indledende bedømmelser, som startede tidligt torsdag morgen. Først de små tyre. Den franske dommer i 2022 hed Jeremy Desassure. Han havde Olivier Rambert med som dommerassistent.

Stemningsbilleder - Til at begynde med var der lidt langt mellem publikummerne, som til gengæld var at finde i alle aldre.

Til at begynde med var der lidt langt mellem publikummerne, som til gengæld var at finde i alle aldre.

Stemningsbilleder - Dernæst de lidt større tyre, som her får den sidste finish. Se holdbilleder af alle tyrene i galleriet ”bedømmelse”.

Dernæst de lidt større tyre, som her får den sidste finish. Se holdbilleder af alle tyrene i galleriet ”bedømmelse”.

Stemningsbilleder - Derefter kvierne efter alder. Der var syv i holdet fra 6-8 måneder. Det gælder også for hundyrene, at alle dyrene kan ses pænt på række i galleriet ”bedømmelse”.

Derefter kvierne efter alder. Der var syv i holdet fra 6-8 måneder. Det gælder også for hundyrene, at alle dyrene kan ses pænt på række i galleriet ”bedømmelse”.

Stemningsbilleder - Flere af de små kalve var både udstillet solo og sammen med deres mødre. Måske var det derfor, at de var lidt urolige og at tissetrangen kom over flere af dem.

Flere af de små kalve var både udstillet solo og sammen med deres mødre. Måske var det derfor, at de var lidt urolige og at tissetrangen kom over flere af dem.

Stemningsbilleder - Også fra bagsiden var det et flot syn når dyr og trækkere var stillet op på række

Også fra bagsiden var det et flot syn når dyr og trækkere var stillet op på række

Stemningsbilleder - Der var ingen rosetter at uddele til en start – leveringen af dem var desværre forsinket. Det ændrede dog ikke på at dyrene tog sig godt ud i det flotte sommervejr.

Der var ingen rosetter at uddele til en start – leveringen af dem var desværre forsinket. Det ændrede dog ikke på at dyrene tog sig godt ud i det flotte sommervejr.

Stemningsbilleder - Flere flotte kviehold venter ved rækværket på at det bliver deres tur – alt imens de får allersidste finish inden bedømmelsen

Flere flotte kviehold venter ved rækværket på at det bliver deres tur – alt imens de får allersidste finish inden bedømmelsen

Stemningsbilleder - Den franske dommer, Jeremy Desassure (i lysegrå jakke), formåede stort set at placere dyrene direkte i den rigtige rækkefølge uden at der efterfølgende skulle byttes plads

Den franske dommer, Jeremy Desassure (i lysegrå jakke), formåede stort set at placere dyrene direkte i den rigtige rækkefølge uden at der efterfølgende skulle byttes plads

Stemningsbilleder - Rundt og rundt det gik, mens dommeren gjorde sig sine notater.

Rundt og rundt det gik, mens dommeren gjorde sig sine notater.

Stemningsbilleder - Over middagen fortsatte bedømmelserne i ”Kødkvægsringen”. Når rækkefølgen var fundet, blev placeringerne begrundet – først på fransk, så på engelsk af Olivier Rambert og til sidst oversat til dansk af Lene Black.

Over middagen fortsatte bedømmelserne i ”Kødkvægsringen”. Når rækkefølgen var fundet, blev placeringerne begrundet – først på fransk, så på engelsk af Olivier Rambert og til sidst oversat til dansk af Lene Black.

Stemningsbilleder - Her bedømmelsen af køer 3-5 år med kalv

Her bedømmelsen af køer 3-5 år med kalv

Stemningsbilleder - Det største kohold var ”køer over 5 år med kalv” – her stillede 6 sæt til bedømmelse

Det største kohold var ”køer over 5 år med kalv” – her stillede 6 sæt til bedømmelse

Stemningsbilleder - Dommeren var også på hårdt arbejde med holdet af køer mellem 3-5 år

Dommeren var også på hårdt arbejde med holdet af køer mellem 3-5 år

Stemningsbilleder - Den sidste bedømmelse torsdag var af de ”gamle” køer over 5 år og uden kalv ved siden. Her var der gensyn med adskillige rutinerede dyrskuekøer, hvoraf den ældste nærmer sig de 14 år.

Den sidste bedømmelse torsdag var af de ”gamle” køer over 5 år og uden kalv ved siden. Her var der gensyn med adskillige rutinerede dyrskuekøer, hvoraf den ældste nærmer sig de 14 år.

Stemningsbilleder - Fredag morgen gøres der klar til ”afkomsfremvisning ved bommene”

Fredag morgen gøres der klar til ”afkomsfremvisning ved bommene”

Stemningsbilleder - Der skal være minimum tre dyr efter samme tyr for at en gruppe skal deltage i afkomsfremvisningen. I år var der kun dyr på den ene side af bommene, hvilket afspejlede at det samlede antal udstillede limousiner i 2022 var noget mindre end ved sidste Landsskue i 2019.

Der skal være minimum tre dyr efter samme tyr for at en gruppe skal deltage i afkomsfremvisningen. I år var der kun dyr på den ene side af bommene, hvilket afspejlede at det samlede antal udstillede limousiner i 2022 var noget mindre end ved sidste Landsskue i 2019.

Stemningsbilleder - Folk begynder at stimle sammen for at se afkom efter: Bresil, Engy, Hermes, Import, Jensius, Jipsy og Oulala

Folk begynder at stimle sammen for at se afkom efter: Bresil, Engy, Hermes, Import, Jensius, Jipsy og Oulala

Stemningsbilleder - Afkom efter Oulala

Afkom efter Oulala

Stemningsbilleder - Afkom efter Jipsy MN

Afkom efter Jipsy MN

Stemningsbilleder - Afkom efter Jensuis PP

Afkom efter Jensuis PP

Stemningsbilleder - Afkom efter Import

Afkom efter Import

Stemningsbilleder - Den franske dommer har kigget nøje på dyrene og er nu klar til at udpege de tre bedste grupper

Den franske dommer har kigget nøje på dyrene og er nu klar til at udpege de tre bedste grupper

Stemningsbilleder - Tredjebedste gruppe var afkommet efter Bresil MN

Tredjebedste gruppe var afkommet efter Bresil MN

Stemningsbilleder - Næstbedste gruppe var afkommet efter Hermes

Næstbedste gruppe var afkommet efter Hermes

Stemningsbilleder - Bedste gruppe var afkommet efter Engy

Bedste gruppe var afkommet efter Engy

Stemningsbilleder - Fredagen handlede dernæst om at finde de allerbedste blandt de bedste limousiner.  Her er tyrene på vej til kødkvægsringen.

Fredagen handlede dernæst om at finde de allerbedste blandt de bedste limousiner. Her er tyrene på vej til kødkvægsringen.

Stemningsbilleder - Dommeren tog et indledende kig på tyrene inden de blev sat i bevægelse i ringen

Dommeren tog et indledende kig på tyrene inden de blev sat i bevægelse i ringen

Stemningsbilleder - Rundt og rundt det gik for de seks holdvindere fra den indledende bedømmelse af tyrene

Rundt og rundt det gik for de seks holdvindere fra den indledende bedømmelse af tyrene

Stemningsbilleder - Her ses de seks yngre tyre på række med den yngste til venstre og den ældste længst til højre. Tyren længst til højre blev bedste yngre tyr – se billede af ham i galleriet med alle vinderdyrene i.

Her ses de seks yngre tyre på række med den yngste til venstre og den ældste længst til højre. Tyren længst til højre blev bedste yngre tyr – se billede af ham i galleriet med alle vinderdyrene i.

Stemningsbilleder - Det var ikke svært at blive bedste ældre tyr – der var kun én i kategorien, nemlig Skovlyst Ohio. Da bedste yngre og bedste ældre tyr konkurrerede om at blive bedste handyr, løb Skovlyst Ohio med sejren og gik derfor videre til Interbreed-konkurrencen lørdag.

Det var ikke svært at blive bedste ældre tyr – der var kun én i kategorien, nemlig Skovlyst Ohio. Da bedste yngre og bedste ældre tyr konkurrerede om at blive bedste handyr, løb Skovlyst Ohio med sejren og gik derfor videre til Interbreed-konkurrencen lørdag.

Stemningsbilleder - I bedste yngre kvie konkurrencen deltog disse seks flotte kvier

I bedste yngre kvie konkurrencen deltog disse seks flotte kvier

Stemningsbilleder - Bedste yngre kvie fundet – vi så en meget glad og overrasket Søren Hedegaard Jensen

Bedste yngre kvie fundet – vi så en meget glad og overrasket Søren Hedegaard Jensen

Stemningsbilleder - Derefter skulle bedste ældre kvie findes blandt disse fire prægtige dyr – det blev kvien helt til venstre – se billede af hende i galleriet med vinderdyr

Derefter skulle bedste ældre kvie findes blandt disse fire prægtige dyr – det blev kvien helt til venstre – se billede af hende i galleriet med vinderdyr

Stemningsbilleder - Foto fra ko-konkurrencerne, hvor Mathias Nymann Olsen sejrede i to af tre kategorier

Foto fra ko-konkurrencerne, hvor Mathias Nymann Olsen sejrede i to af tre kategorier

Stemningsbilleder - Højt humør hos både publikum og den franske hjælpedommer, Olivier Rambert

Højt humør hos både publikum og den franske hjælpedommer, Olivier Rambert

Stemningsbilleder - Tre par stillede op i parkonkurrencen

Tre par stillede op i parkonkurrencen

Stemningsbilleder - Derefter besætningskonkurrence, hvor tre besætninger stillede op. Der er billeder af alle tre besætningsgrupper i galleriet med vinderdyr. Mathias Nymann fik fint trofæ i glas af franskmændene for bedste besætningsgruppe, og Olivier Rambert insisterede på at blive fotograferet sammen med Mathias.

Derefter besætningskonkurrence, hvor tre besætninger stillede op. Der er billeder af alle tre besætningsgrupper i galleriet med vinderdyr. Mathias Nymann fik fint trofæ i glas af franskmændene for bedste besætningsgruppe, og Olivier Rambert insisterede på at blive fotograferet sammen med Mathias.

Stemningsbilleder - Vinderdyrene fra Mathias Nymann Olsen på vej tilbage til staldene efter storsejren.

Vinderdyrene fra Mathias Nymann Olsen på vej tilbage til staldene efter storsejren.

Stemningsbilleder - I mønstringskonkurrencen for juniorer sejrede Signe Thaysen Smidt

I mønstringskonkurrencen for juniorer sejrede Signe Thaysen Smidt

Stemningsbilleder - Signe blev hyldet ved morgenmødet lørdag

Signe blev hyldet ved morgenmødet lørdag

Stemningsbilleder - Det gjorde også Mathias Nymann Olsen – ”Bedste unge udstiller”

Det gjorde også Mathias Nymann Olsen – ”Bedste unge udstiller”

Stemningsbilleder - Mens Susanne Grundvad Jessen blev udnævnt til ”Årets limousine m/k”

Mens Susanne Grundvad Jessen blev udnævnt til ”Årets limousine m/k”

Stemningsbilleder - Et udsnit af deltagerne i lørdagens morgenmøde

Et udsnit af deltagerne i lørdagens morgenmøde

Stemningsbilleder - Limousineboden er altid et vigtigt samlingspunkt under hele Landsskuet. Her sælges limousinegrej. Og her brygges kaffe i spandevis til de snakkelystne og småkagespisende udstillere, hjælpere og gæster.

Limousineboden er altid et vigtigt samlingspunkt under hele Landsskuet. Her sælges limousinegrej. Og her brygges kaffe i spandevis til de snakkelystne og småkagespisende udstillere, hjælpere og gæster.

Stemningsbilleder - Traditionen tro fælles morgenbrød og morgenkaffe lørdag morgen

Traditionen tro fælles morgenbrød og morgenkaffe lørdag morgen

Stemningsbilleder - Den allersidste morgenvask til vinderdyrene

Den allersidste morgenvask til vinderdyrene

Stemningsbilleder - Limousinerne på vej til Interbreed i den store ring

Limousinerne på vej til Interbreed i den store ring

Stemningsbilleder - Limousine sejrede i Interbreed med det bedste hundyr. Highfive fra far til søn.

Limousine sejrede i Interbreed med det bedste hundyr. Highfive fra far til søn.

Stemningsbilleder - Limousinerne linet op til overrækkelse af ærespræmier – ikke alle dyrene kunne være på et  billede

Limousinerne linet op til overrækkelse af ærespræmier – ikke alle dyrene kunne være på et billede

Stemningsbilleder - Efter tur blev ærespræmiemodtagerne læst op og kaldt frem til håndtryk og modtagelse af deres ærespræmiebevis

Efter tur blev ærespræmiemodtagerne læst op og kaldt frem til håndtryk og modtagelse af deres ærespræmiebevis

Sponsorer
19-04-2024

      --    ...
12-09-2021

Søndagsturen går med båd ud på Lysefjorden. Her kan de eksklusive...
18-02-2020
March 21th at Sønderskov Museum, Brørup...
16-01-2019
March 30th at Sønderskov Museum, Brørup   Download catalog...
01-03-2018
March 24th at Sønderskov Museum, Brørup...
Dynamic-it leverandør af webshop

Dansk Limousine Forening - Agro Food Park 15 - 8200 Århus N - 2944 0495 - CVR: 72778413 - info@dansklimousine.dk