Webdyr har fået en storebror

10-01-2014
I godt et år har Webdyr.dk været et godt og gratis tilbud til mindre besætninger.

I den udvidede udgave af Webdyr, der har fået navnet Webdyr Plus, kan man indberette løbning og vejning og udskrive vejlister, stamtavler m.m.

I godt et år har Webdyr.dk været et godt og gratis tilbud til mindre besætninger, der blot har brug for at foretage lovpligtige indberetninger som køb/salg, fødsler, eksport, slagtning og flytninger til/fra dyrskuer og fællesgræs.

Større kødkvægs-, fåre-, og gedebesætninger har imidlertid udtrykt ønske om at kunne registrere yderligere oplysninger og lave særlige udskrifter, uden at skulle investere i det store program, Dyreregistrering, der typisk benyttes af malkekvægsbesætninger. Derfor ser Webdyrs storebror, Webdyr Plus, nu dagens lys.

Foruden de lovpligtige indberetninger kan man i Webdyr Plus indberette løbning og vejning samt udskrive Besætningsoversigt, besætningens Nøgletal samt vejelister og stamtavler.

Afdelingsleder i KvægIT på Videncentret for Landbrug, Kvæg, Vibeke Christensen, glæder sig over at kunne tilbyde den nye løsning.

”Webdyr Plus er et godt alternativ til de kødkvægsbesætninger, der i dag bruger Dyreregistrering, og til de besætninger, der bruger Webdyr i dag, men som gerne vil noget mere,” fortæller Vibeke Christensen.

Sådan får du Webdyr Plus
Du finder Webdyr Plus på adressen www.webdyr.dk. Her kan du på forsiden både læse mere om de forskellige muligheder og bestille et abonnement. Herefter vil du modtage en velkomstmail med dit nye login til Webdyr Plus.

Midt i januar bliver alle små og mellemstore kødkvægsbesætninger, der hidtil har benyttet Dyreregistrering, automatisk flyttet over på Webdyr Plus. Hvis man ønsker at fortsætte med Dyreregistrering kan man rette henvendelse til support@dlbr.dk

Prisen for Webdyr Plus er 300 kr. samt et årligt abonnement på 495 kr. pr besætning. Større besætninger vil derudover blive afkrævet 3 kr. for hvert dyr, de overskrider en besætningsstørrelse på 50 dyr.

Hvis man har spørgsmål angående Webdyr Plus, er man velkommen til at kontakte kundeservice på tlf.nr. 7015 5015 eller support@dlbr.dk
 

 

Sponsorer
27-03-2024
Husk at der er sidste deadline på- mandag den 1. april  til næste...
26-03-2024
Tak til alle der lagde vejen forbi årets avlsdyrauktion i Brørup....
18-03-2024
Husk at der er sidste deadline på- mandag den 1. april  til næste...
17-03-2024
Genomisk test Vi sender genomisk test til Frankrig næste gang ...
16-03-2024
Står du og mangler noget fra Limousineboden, så kan du spare frag...
Dynamic-it leverandør af webshop

Dansk Limousine Forening - Agro Food Park 15 - 8200 Århus N - 2944 0495 - CVR: 72778413 - info@dansklimousine.dk