Ny Facebookgruppe hylder limousinekødet

31-12-2014

Facebookgruppen ”Vi elsker limousinekød” er blevet oprettet i denne uge. Gruppen er en hyldest til det lækre limousinekød, som alle limousineavlere og mange forbrugere med stor fornøjelse sætter tænderne i rundt om middagsbordene, og som mange forbrugere stadig har til gode at prøve smagen af.

Facebookgruppen er tænkt som et sted, hvor billeder af og opskrifter på retter med limousinekød kan deles. Hvis gruppen slår an og udvikler sig positivt, så bliver stedet en guldgrube af opskrifter og tips til tilberedning og servering af limousinekød.

En del af de limousinefolk, som allerede er på Facebook, er tirsdag blevet inviteret til gruppen. Hvis du er en af dem, og hvis du accepterer invitationen, så kan du efterfølgende selv invitere andre, f.eks. nogle som du har solgt kød til, til også at være med i gruppen. På den måde spreder opskrifter og budskaber sig som ringe i vandet.

Facebookgruppen kan også findes af ”udenforstående” ved almindelig søgning på Facebook. Dem, der finder gruppen på den måde, skal klikke på ”+”-knappen eller ”Bliv medlem af gruppen”-knappen, og kort tid efter vil anmodningen blive accepteret. (Bemærk, at Facebook ser lidt forskelligt ud, afhængigt af om man bruger computer, tablet eller telefon).

Så kære limousinekødselsker, som også er på Facebook: Tilslut dig Facebookgruppen - vis os både din hverdagsmad og din festmad – og bliv inspireret til nye retter eller nye variationer af retter med limousinekød!!

Dansk Limousine Forenings PR- og aktivitetsudvalg står bag Facebookgruppen ”Vi elsker limousinekød”.

 

Sponsorer
24-04-2024
Efter beregning af avlsværditallene i april 2024 er det undersøgt...
22-04-2024
Tilmelding til generalforsamling 2024 Det er tid til årets gen...
19-04-2024
Importsæd Sæden til de der har bestilt i seneste bestillingsru...
17-04-2024
Maj nummer af limousinenyt er på vej. Se hvad der venter HER ...
15-04-2024
Dansk Limousine Forenings auktionsudvalg og bestyrelse kan se til...
Dynamic-it leverandør af webshop

Dansk Limousine Forening - Agro Food Park 15 - 8200 Århus N - 2944 0495 - CVR: 72778413 - info@dansklimousine.dk