Gratis landbrugsblade

04-01-2019
Hvis du savner at modtage den ”lokale” udgave af Landbrug (Nord, Syd, Fyn eller Øst) i din postkasse, så læs her hvad du skal gøre for (igen) at modtage bladet.
 
De forskellige udgaver af landbrugsbladene bliver i dag betragtet som tilbudsaviser, og hvis du/I har valgt at sige nej tak til reklamer og tilbudsaviser, så siger du – sikkert ufrivilligt – også nej til din udgave af Landbrug. Men fortvivl ikke, for der er noget, som hedder NejTak+, hvor du selv kan vælge de reklamer og tilbudsaviser, som du gerne vil have.
 
På siden www.minetilbud.dk skal en voksen fra husstanden tilmelde sig NejTak+. Tilmeldingsprocessen er ganske enkel, og personen kan nøjes med at tilmelde sig den relevante landbrugsavis. Der går ca. tre uger fra tilmeldingen til at det valgte kommer i din postkasse. De omtalte landbrugsblade er gratis at modtage – du kan dog kun vælge det, der gælder i dit område.   
 
Hvis du mere er til de elektroniske udgaver af landbrugsbladene:
  • Læs dem på din PC – der linkes til e-pages fra den relevante hjemmeside – f.eks. https://landbrugnord.landbrugnet.dk/ hvor du skal klikke på avisforsiden i øverste højre hjørne
  • Læs dem på tablet / telefon via app’en LandKiosken.
 
Dansk Limousine Forening benytter typisk de omtalte landbrugsblade til at annoncere åbent hus arrangementer og avlsdyrsauktion.

    

Sponsorer
26-06-2019
Endeligt program og katalog...
26-06-2019
Der er nu kommet billeder af vinderdyr fra Horsens Dyrskue i gall...
25-06-2019
Hej med jer. Jeg har i PR udvalget fået til opgave at gentage ...
24-06-2019
Direktør, Henrik Billmann, Friland, meddeler, at prisstigningen s...
23-06-2019
Stor, flot dame – fransk født og bor på Mors – nu Miss World, Cha...

Dansk Limousine Forening - Agro Food Park 15 - 8200 Århus N - 87 40 52 99 - CVR: 72778413 - info@dansklimousine.dk