Årets kødkvægavler er limousinemand

28-02-2018
Stort tillykke til Jakob Ravn, Birkely Limousine, som modtog prisen for årets kødkvægavler på Dansk Kødkvægs årsmøde på kvægkongressen
 

Her følger beskrivelsen som fulgte indstillingen af årets kødkvægavler fra limousine:

 

 

Årets Limousineavler Jakob Ravn

 

Limousine avler, Limousine passion, Limousine viden, Limousine livsstil

 
Jakob er og har igennem mange år været en fremtrædende person inden for dansk limousine avl. Han har siddet i bestyrelsen 2 gange gennem årene, samt han har siddet i avlsudvalget, hvor han har kunnet udleve sin store passion, nemlig limousine avl.
Jakob kender næsten samtlige afstamninger på både danske stamtavler, og endnu mere imponerende kender han næsten samtlige Franske afstamninger, og dette ud i alle led. Dette har gjort ham til et fantastisk leksikon når der skal ny genetik hentes til Danmark.
 
Jakob er selv en meget flittig udstiller på de danske dyreskuer, og altid med fremragende resultater med mange championater og fløjpladser
Herudover er han en meget anerkendt og dygtig dommer på de danske dyreskuer, også til de øvrige racer når der mangler en dommer. Han har ligeledes været meget aktiv i forhold til uddannelsen af nye Limousine dommere.
Jakob var den eneste Danske Limousine avler der, har var dommer på den internationale verdenskongres i Frankrig i år (2000)
 
Jakobs store viden og kendskab til Limousine racens eksteriør har været brugt, når nye kåringsdommere er blevet oplært.

Jakob har været med i opstarten og det videre arbejde med Limousine Foreningens årlige succesfulde avlsdyrauktioner, ligeledes er han en fremragende auktionarius ved Dansk limousineforenings auktioner, og dette er også blevet benyttet af andre racer, når de skal holde auktioner. 

 
Sponsorer
26-06-2019
Endeligt program og katalog...
26-06-2019
Der er nu kommet billeder af vinderdyr fra Horsens Dyrskue i gall...
25-06-2019
Hej med jer. Jeg har i PR udvalget fået til opgave at gentage ...
24-06-2019
Direktør, Henrik Billmann, Friland, meddeler, at prisstigningen s...
23-06-2019
Stor, flot dame – fransk født og bor på Mors – nu Miss World, Cha...

Dansk Limousine Forening - Agro Food Park 15 - 8200 Århus N - 87 40 52 99 - CVR: 72778413 - info@dansklimousine.dk