Leverikter - kursus

08-08-2019
I Holland er Leverikter ligesom i Danmark et almindeligt problem for græssende køer og får. Uanset om formålet med afgræsning er naturpleje eller kød-/mælkeproduktion, så er er leverikter en usynlig fjende, som kan have store konsekvenser for kvæg og får, der i perioder afgræsser fugtige arealer.
Sidst i august kommer den hollandske dyrlæge Judith van Andel til Danmark. Hun er en populær underviser blandt hollandske landmænd og rådgivere og vil på et kort kursus forklare hvordan man kan kortlægge et areal for tilstedeværelse af mellemværten for leverikter, pytsneglen Galba trunculata. Ved at lære landmænd, dyrlæger og naturmedarbejdere hvor sneglen findes på arealerne og muligheder for at diagnosticere snegleinfektioner, er man et stort skridt videre med at undgå tab som følge af leverikteinfektionen. Diagnosen for kronisk leverikteinfektion demonstreres ved at undersøge gødning med en “FlukeCatcher”, et simpel sisystem, vil være et andet supplerende redskab for landmænd og praktiserende dyrlæger. På kurset vil forskellige behandlingsstrategier – også dem uden medicin blive diskuteret.


Se mere på https://okologi.dk/kalender, hvor man også tilmelder sig og betaler. - du kan også søge på leverikter på Økologisk Landsforenings hjemmeside og der vil komme flere arikler frem.

    

Sponsorer
19-04-2024
Importsæd Sæden til de der har bestilt i seneste bestillingsru...
17-04-2024
Maj nummer af limousinenyt er på vej. Se hvad der venter HER ...
15-04-2024
Dansk Limousine Forenings auktionsudvalg og bestyrelse kan se til...
14-04-2024
Den populære polo er nu igen på lager i webshoppen.  ...
11-04-2024
I sidste udgave af Limousine Nyt blev der annonceret en spændende...
Dynamic-it leverandør af webshop

Dansk Limousine Forening - Agro Food Park 15 - 8200 Århus N - 2944 0495 - CVR: 72778413 - info@dansklimousine.dk